Se pune intr-o cratita ulei cca. 100 ml.; se aseaza pe foc mediu in care se pune ceapa taiata solzisori, gogosarul to solzisori. Dupa ce s-au calit putin se adauga orezul (nu-l spalati ca se pierde ce-i mai delicios) si il caliti impreuna cu ceapa si gogosarul pana ce bobul de orez se albeste. Adaugati sare, piper , oregano, o foaie de dafin, vegeta si mai amestecati cca. 1 min.
Adaugati apa fierbinte peste acestea si le lasati la fiert pana ce bobul de orez s-a fiert. Daca va plac maslinele adaugati odata cu apa si cateva masline.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii