Se spala orezul bine, se pune la fiert impreuna cu 3 cani de apa. Dupa ce s-a fiert orezul se clateste cu apa rece (ca pe spaghete), se strecoara si se aseaza intr-un platou.
Legumele se inabusa intr-o tigaie impreuna cu 1-2 linguri de ulei, se adauga sare, piper, condimente.
Dupa ce s-au inmuiat putin legumele se adauga peste platoul cu orez si se orneaza cu verdeata tocata marunt.
Se serveste alaturi de o salata de varza cu marar sau orice alta salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii