Punem apa cu putina sare pe foc, iar cand incepe sa clocoteasca adaugam orezul (eu am folosit orez la plic de la Uncle Ben’s) si lasam sa fiarba in functie de instructiunile de pe ambalaj.
Intre timp spalam, condimentam cu sare si piper bucatile de peste si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa in prealabil cu putin ulei de masline. Stropim si deasupra cu putin ulei, presaram busuioc si salvie si introducem tava in cuptorul preincalzit aprox 30-35 minute.
Pana pestele este in cuptor, intr-o tigaie antiaderenta punem cateva cubulete de unt si daugam legumele congelate (nu am trecut gramajul deoarece se pune in functie de cantitatea pe care dorim sa o pregatim) si lasam pe foc mediu in jur de 15-20 minute, amestecand din cand in cand.
Cand orezul este gata, il trecem sub un jet de apa calduta, lasam sa se scurga bine de apa si adaugam la legume, condimentam cu sare si piper.
Pofta buna!
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii