autor:

Anonim

» » Aperitive

orez cu mere si sirop de fructe

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
orez,lapte, zahar, zahar vanilat, scortisoara, sare, mere, sirop de fructe

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Orezul se fierbe in lapte , amestecand continuu. Cu 10 min inainte de terminarea fierberii se adauga zahar ,sare iar spre sfarsit zahar vanilat.
Orezul fiert se toarna in castronase mici.Feliile de mere se fierb in sirop , se asaza peste orez si se presara scortisoara.
Daca ti-a placut reteta noastra "orez cu mere si sirop de fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftelute din cous-cous

Chiftelute din cous-cous

Mai intai de toate am fiert cartofii, i-am curatat si i-am dat pe razatoare. Intre timp am pregatit

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive
Gustare cu file de anchois (

Gustare cu file de anchois ("a la Sorin")

Pe biscuitul cu migdale se pune unt, crema de branza de capra, verdeata si un file de anchois.

1 vot    1 comentariu
5 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • orez,lapte
  • zahar
  • zahar vanilat
  • scortisoara
  • sare
  • mere
  • sirop de fructe

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Bacon umplut