Intr-o tigaie se pune uleiul la incalzit, se adauga morcovul curatat si ras pe razatoarea mica. Se caleste trei minute in ulei, se adauga orezul spalat si scurs de apa si se mai lasa la calit impreuna cu morcovul inca trei minute, timp in care se amesteca des. Se stinge cu apa calduta si se completeaza apa pana acopera bine amestecul. Se pune sare dupa gust si vegeta. Se acopera vasul si se lasa la fiert amestecand usor pana scade apa iar bobul de orez e moale.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii