Intr-o tigaie se pune uleiul la incalzit, se adauga morcovul curatat si ras pe razatoarea mica. Se caleste trei minute in ulei, se adauga orezul spalat si scurs de apa si se mai lasa la calit impreuna cu morcovul inca trei minute, timp in care se amesteca des. Se stinge cu apa calduta si se completeaza apa pana acopera bine amestecul. Se pune sare dupa gust si vegeta. Se acopera vasul si se lasa la fiert amestecand usor pana scade apa iar bobul de orez e moale.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii