Se pune orezul la inmuiat (1-6 ore - eu l-am pus la inmuiat dimineata si l-am gatit seara). Se pune la fiert, proportia 1:3 orez-apa, cu putina sare si putin ulei (sau unt etc). Cand da in clocot, se scoate de pe aragaz si se baga, acoperit, la cuptor la foc mic. Intre timp se taie feliute subtiri morcovii, gutuile, marul si ceapa si se calesc in tigaie cu putin ulei. Cand se inmoaie putin, se adauga peste orez, se amesteca bine si se mai lasa 10 - 15 minute la cuptor.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii