Se pune orezul la inmuiat (1-6 ore - eu l-am pus la inmuiat dimineata si l-am gatit seara). Se pune la fiert, proportia 1:3 orez-apa, cu putina sare si putin ulei (sau unt etc). Cand da in clocot, se scoate de pe aragaz si se baga, acoperit, la cuptor la foc mic. Intre timp se taie feliute subtiri morcovii, gutuile, marul si ceapa si se calesc in tigaie cu putin ulei. Cand se inmoaie putin, se adauga peste orez, se amesteca bine si se mai lasa 10 - 15 minute la cuptor.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii