Orezul se alege,se spala foarte bine de impuritati si se pune la fiert in apa rece.
Cand este aproape fiert se adauga zahar si zahar vanilat dupa gust.Dupa ce a fiert se adauga stafide si miez de nuca.Intr-o cratita se toarna orezul amestecat cu stafide si nuca,se toarna ulei(de exemplu eu folosesc la 3 cescute de orez 3-4 linguri de ulei) si se da la cuptor.Cand este rumenitse stropeste cu esenta de rom si se serveste cald.Daca doriti il puteti servi si rece cu dulceata deasupra.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii