Orezul se alege,se spala foarte bine de impuritati si se pune la fiert in apa rece.
Cand este aproape fiert se adauga zahar si zahar vanilat dupa gust.Dupa ce a fiert se adauga stafide si miez de nuca.Intr-o cratita se toarna orezul amestecat cu stafide si nuca,se toarna ulei(de exemplu eu folosesc la 3 cescute de orez 3-4 linguri de ulei) si se da la cuptor.Cand este rumenitse stropeste cu esenta de rom si se serveste cald.Daca doriti il puteti servi si rece cu dulceata deasupra.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii