Orezul se alege,se spala foarte bine de impuritati si se pune la fiert in apa rece.
Cand este aproape fiert se adauga zahar si zahar vanilat dupa gust.Dupa ce a fiert se adauga stafide si miez de nuca.Intr-o cratita se toarna orezul amestecat cu stafide si nuca,se toarna ulei(de exemplu eu folosesc la 3 cescute de orez 3-4 linguri de ulei) si se da la cuptor.Cand este rumenitse stropeste cu esenta de rom si se serveste cald.Daca doriti il puteti servi si rece cu dulceata deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii