autor:

Adriana K.D.

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste

Orez cu peste pane

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 decembrie 2010

Ingrediente
Pt orez:, o cana de orez, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 ardel, putina telina, sare, piper, leustean, patrunjel, ulei, , Pt peste:, 1 kg de peste file de pagasiuns, condimente de peste, ulei, sare, piper, boia, faina, pesmet, 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 3h

18 voturi

Mod de preparare

Orezul l-am preparat astfel:
-am curatat legumele, le-am taiat apoi le-am calit putin cu ulei peste acre am pus apa si am lasat sa fiarba,apoi am pus orezul am condimentat cu sare,piper, leustean si am lasat la fiert,cand a fost aproape fiert orezul am adaugat patrunjelul si am oprit focul,am pus capacul peste orez si am lasat asa ca sa se faca de tot orezul.
Pestele l-am preparat astfel:
-pestele file l-am condimentat cu condimente de peste si l-am lasat asa 2 ore,apoi l-am taiat in bucati mai mici.
-am batut 2 oua cu sare,piper si boia unde apoi am dat peste prin faina,ou si ultimadata prin pesmet.
-l-am pus in tigaia cu ulei incins si l-am prajit.
Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu peste pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste pane cu orez

Peste pane cu orez

Dupa ce se dezgheata pestii,se taie in bucati potrivite,se sareaza si se dau prin suc de lamaie. Apoi

8 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Somon cu sos de smantana/Garnitura de orez cu ciuperci

Somon cu sos de smantana/Garnitura de orez cu ciuperci

Intai se prepara garnitura avand timpul de preparare mai mulng decat cel al somonului. Se taie ceapa,usturoiul

3 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2010

    Ce bunatate i-mi place fileul de pangasiuns si merge perfect cu orezul ..un deliciu .

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2010

    Felicitari pentru aceasta reteta, e o buna idee pentru un pranz in compania prietenilor.Succes pe mai departe!*****

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2010

    Delicioasa mancare si foarte bine explicata; prezentare super!*****

    • Luana

      Luana (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010

      Delicioasa si sanatoasa,mi-ai facut pofta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h

18 voturi

Ingrediente

  • Pt orez:
  • o cana de orez
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardel
  • putina telina
  • sare
  • piper
  • leustean
  • patrunjel
  • ulei
  • Pt peste:
  • 1 kg de peste file de pagasiuns
  • condimente de peste
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • faina
  • pesmet
  • 2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

11 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

3 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

22 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

mimi (Chef de cuisine)

Ce bunatate i-mi place fileul de pangasiuns si merge perfect cu orezul ..un deliciu .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste de rau, prajit