Prunele se inmoaie in apa calduta cca o jumatate de ora.Se spala,se pun la fiert in apa rece.In apa in care fierb prunele si zahar dupa gust.
Orezul se caleste in ulei,se adauga 800-900 ml zeama in care au fiert prunele ,nucsoara,scortisoara si un praf de sare.Se amesteca usor orezul cu prunele si se fierbe la foc mic pana scade din lichid sau se da totul la cuptor,sa scada pana se obtine consistenta dorita.Spre sfarsit se poate adauga putin zahar caramelizat stins cu zeama in care au fiert prunele...
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii