Se indeparteaza coaja si semintele rosiilor si se taie marunt. Ardeii se taie solzisori, usturoiul se taie felii, patrunjelul se toaca fin, iar maslinele se taie rondele.
Intr-o tava unsa cu ulei se pune o treime din cantitatea de rosii, se presara cu sare si piper, se aseaza peste ea ardei, usturoi si patrunjel.
Orezul nefiert se amesteca cu maslinele si o jumatate din cantitate se aseaza peste stratul de rosii din tava.
Se aseaza inca un strat de rosii (jumatate din cantitatea ramasa), ardei, patrunjel, usturoi, sare, piper si orezul ramas.
Se pune cantitatea de rosii ramasa, se orneaza frumos cu ardei si usturoi, se presara sare, piper si putin patrunjel si se da la cuptor.
Focul trebuie sa fie potrivit pentru a fierbe usor, timp de 30-40 minute. Se serveste rece. Se poate servi cu friptura sau carnati prajiti daca nu se tine post
Pofta buna!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii