Jumătate din cutia de roşii decojite tăiate se pune într-o tavă care se tapetează cu ulei, se presară deasupra sare, piper, pătrunjel, usturoi tăiat felioare şi ardei roşu şi verde. Orezul spălat bine(nefiert) se amestecă cu măslinele şi cu pătrunjel tocat. Jumătate din orez se pune în tavă peste stratul de roşii. Peste el se toarnă jumatate din roşiile care ne-au rămas, ulei, sare, piper, usturoi taiat feliuţe, ardei, pătrunjel. Se pune restul de orez, iar deasupra roşii, ardei, pătrunjel, sare, piper, usturoi. Se bagă tava în cuptor la foc potrivit ca să fiarbă încet, cel puţin 45 minute. Se serveşte rece.
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii