Jumătate din cutia de roşii decojite tăiate se pune într-o tavă care se tapetează cu ulei, se presară deasupra sare, piper, pătrunjel, usturoi tăiat felioare şi ardei roşu şi verde. Orezul spălat bine(nefiert) se amestecă cu măslinele şi cu pătrunjel tocat. Jumătate din orez se pune în tavă peste stratul de roşii. Peste el se toarnă jumatate din roşiile care ne-au rămas, ulei, sare, piper, usturoi taiat feliuţe, ardei, pătrunjel. Se pune restul de orez, iar deasupra roşii, ardei, pătrunjel, sare, piper, usturoi. Se bagă tava în cuptor la foc potrivit ca să fiarbă încet, cel puţin 45 minute. Se serveşte rece.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii