autor:

Fara foto

» » Aperitive

orez cu sos de rosii

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Ingrediente
300gr orez, 150 gr cascaval, 1 kg rosii, 200gr grasime, sare si verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se inabusa orezul in grasime, se stinge cu zeama de carne sau apa fiarta, se pune o ceapa intreaga, se potriveste de sare si se da la cuptor sa scada. Cand este fiert de trei sferturi, se adauga jumatate din cantitatea de cascaval ras. Cand este gata, se serveste cald, cu cascaval ras, iar deasupra se toarna sosul tomat.
Daca ti-a placut reteta noastra "orez cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Fasole batuta

Fasole batuta

Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci  cu cascaval

Ciuperci cu cascaval

-se scot coditele de la ciuperci,se spala bine palariile, se pun la scurs. -cascavalul se taie cubulete -patrunjelul

4 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300gr orez
  • 150 gr cascaval
  • 1 kg rosii
  • 200gr grasime
  • sare si verdeata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Panere cu salata de vinete si branza.