autor:

Fara foto

» » Aperitive

orez cu sos de rosii

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Ingrediente
300gr orez, 150 gr cascaval, 1 kg rosii, 200gr grasime, sare si verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se inabusa orezul in grasime, se stinge cu zeama de carne sau apa fiarta, se pune o ceapa intreaga, se potriveste de sare si se da la cuptor sa scada. Cand este fiert de trei sferturi, se adauga jumatate din cantitatea de cascaval ras. Cand este gata, se serveste cald, cu cascaval ras, iar deasupra se toarna sosul tomat.
Daca ti-a placut reteta noastra "orez cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu peste
Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată

Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată

Am tocat legumele și le-am călit în ulei de măsline. Am turnat puțin vin alb pentru aromă și

5 voturi    5 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300gr orez
  • 150 gr cascaval
  • 1 kg rosii
  • 200gr grasime
  • sare si verdeata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Cartofi In Crusta De Mustar