autor:

Fara foto

» » Aperitive

orez cu sos de rosii

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Ingrediente
300gr orez, 150 gr cascaval, 1 kg rosii, 200gr grasime, sare si verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se inabusa orezul in grasime, se stinge cu zeama de carne sau apa fiarta, se pune o ceapa intreaga, se potriveste de sare si se da la cuptor sa scada. Cand este fiert de trei sferturi, se adauga jumatate din cantitatea de cascaval ras. Cand este gata, se serveste cald, cu cascaval ras, iar deasupra se toarna sosul tomat.
Daca ti-a placut reteta noastra "orez cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Bruschete cu mozzarella si rosii

Bruschete cu mozzarella si rosii

Mod de preparare Branza se taie in bucati mici, egale. Rosiile se spala, li se inlatura semintele

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Ciuperci la placa cu sos de otet

Ciuperci la placa cu sos de otet

Cu o seara inainte pregatim sosul de otet.Intr-un bidonas adaugam otetul de mere,uleiul de masline

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300gr orez
  • 150 gr cascaval
  • 1 kg rosii
  • 200gr grasime
  • sare si verdeata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci champignon umplute