Se fierbe orezul in apa cu sare.Separat se fierb si morcovii in apa fara sare si cand s-au inmuiat se fac piure cu pasatorul.Apoi se scurge bine orezul de apa si se amesteca cu 2-3 linguri din piureul de morcovi.Se pune intr-o craticioara un pic de ulei si se caleste putin de tot ceapa verde cat sa se inmoaie putin dar sa nu piarda culoarea.Se adauga si sunca bucatele si apoi amestecul de orez cu morcovi si se mesteca usor cu lingura din cand in cand.Cand s-au omogenizat bine se adauga si mararul tocat si praful de curry si se mai lasa 1 minut.Se taie un capac la ardeiul gras si se scobeste bine de seminte.Se umple ardeiul cu compozitia racita si se serveste cu capacelul deasupra.Puteti face o floricica din sunca pt.ornament.Din piureul de morcovi ramas eu am facut si o ratusca si l-am servit alaturi.Fetita mea a fost incantata.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii