Intr-o oala se pune o cana si jumatate de orez patru de apa , o lingurita de sare, si se pune pe foc, cand incepe sa se incalzeasca apa incepeti sa urmariti orezul (gustand) sa nu fie tare inauntru dar incontinuare sa nu fie lipicios, cand simtiti ca nu mai este crocant opriti focul si il desertati imediat intr-o sita(sau orice)el nu se mai umfla la fel de tare ca si pana acum in schimb este mai gustos si nu se lipesc boabele de loc intre ele.
Puneti intr-un bol mai mare cu doua conserve de ton din ala in apa si intreg(adica nu faramitat) sare, si castraveti murati taiati feli cam 50-60g(cat sa nu fie cu mult mai mult decat ton) daca mai vreti mai suplimentati cu ton dar nu exagerat pt ca se face iar o pasta cu gust prea intens de ton si nu e buna, stoarceti si o lamaie amestecati dar cu grija sa nu pisati orezul (amestecati numai putin).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii