autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu peste

Orez cu ton si castraveti murati

Autor: Aurelian Apostol (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Aurelian Apostol (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 23 noiembrie 2007

Ingrediente
Un borcan castraveti murati in otet, orez, 2 conserve de ton in apa, o lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

14 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala se pune o cana si jumatate de orez patru de apa , o lingurita de sare, si se pune pe foc, cand incepe sa se incalzeasca apa incepeti sa urmariti orezul (gustand) sa nu fie tare inauntru dar incontinuare sa nu fie lipicios, cand simtiti ca nu mai este crocant opriti focul si il desertati imediat intr-o sita(sau orice)el nu se mai umfla la fel de tare ca si pana acum in schimb este mai gustos si nu se lipesc boabele de loc intre ele.
Puneti intr-un bol mai mare cu doua conserve de ton din ala in apa si intreg(adica nu faramitat) sare, si castraveti murati taiati feli cam 50-60g(cat sa nu fie cu mult mai mult decat ton) daca mai vreti mai suplimentati cu ton dar nu exagerat pt ca se face iar o pasta cu gust prea intens de ton si nu e buna, stoarceti si o lamaie amestecati dar cu grija sa nu pisati orezul (amestecati numai putin).
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ton si castraveti murati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav prajit

Pastrav prajit

Pestii se curata se spala, se sareaza si se stropesc cu sucul de la 1/2 lamae. Ingredientele uscate

5 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Snitele de peste

Snitele de peste

Tocam usturoiul, fileuri de ansoa, maslinele si patrunjelul. Ungeti fileuri de peste cu amestecul

9 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Aurelian Apostol (Chef de cuisine) , 21 martie 2015

    Doamne ce exprimare aveam cand eram pusti!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

14 voturi

Ingrediente

  • Un borcan castraveti murati in otet
  • orez
  • 2 conserve de ton in apa
  • o lamaie.

Raporteaza reteta

Retete
de Aurelian Apostol
Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

In primul rand, am cumparat antricoate de vitel de la macelarie arabeasca, nu am gasit nici macar

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Fara foto

Aurelian Apostol (Chef de cuisine)

Doamne ce exprimare aveam cand eram pusti!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
STAVRIZI PRAJITI