Intr-o oala se pune o cana si jumatate de orez patru de apa , o lingurita de sare, si se pune pe foc, cand incepe sa se incalzeasca apa incepeti sa urmariti orezul (gustand) sa nu fie tare inauntru dar incontinuare sa nu fie lipicios, cand simtiti ca nu mai este crocant opriti focul si il desertati imediat intr-o sita(sau orice)el nu se mai umfla la fel de tare ca si pana acum in schimb este mai gustos si nu se lipesc boabele de loc intre ele.
Puneti intr-un bol mai mare cu doua conserve de ton din ala in apa si intreg(adica nu faramitat) sare, si castraveti murati taiati feli cam 50-60g(cat sa nu fie cu mult mai mult decat ton) daca mai vreti mai suplimentati cu ton dar nu exagerat pt ca se face iar o pasta cu gust prea intens de ton si nu e buna, stoarceti si o lamaie amestecati dar cu grija sa nu pisati orezul (amestecati numai putin).
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii