Reteta postata pe: 12 octombrie 2010
Ingrediente
300 g orez, 2 plicuri zahar vanilat, 200 g stafide, 200 g zahar, 800 ml apa, 300 ml sirop de fructe (eu am folosit de visine) sau in functie de consistenta dorita
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Orezul se alege ,se spala bine de impuritati si se pune la fiert.Cand incepe sa fiarba se adauga zaharul, stafidele, zaharul vanilat,iar cand incepe sa se lege se adauga sirop in functie de consistenta pe care doriti sa o obtineti.
se pune fierbinte in castronase,pahare sau boluri si se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez desert de post" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de post
Am amestecat cu mixerul toate ingredientele.
Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45
301 voturi
32 comentarii
1h
Se face foarte repede si se mananca tot asa :)). in primul rand mixati margarina cu zaharul si uleiul
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2010
Foarte aromat si apetisant!*****
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2010
Va multumesc mult...
mihai (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2010
Arata foarte bine, felicitari!
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2010
Ce imi place orezul asta roz! E o idee pentru un dulce de post!
mia (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2010
Delicios,si foarte usor de facut........