Ingrediente
200 gr orez semifiert., sare dupa preferinta., cam jumatate de ananas mic(o cana de ceai plina cu ananas cubulete)., 8 bucatele de arpagic mic., 2 linguri ulei de palmier., 2 lingurite de curry., 3 linguri de vin alb., 4 sau 5 frunzulite de menta verde.
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
2 voturi
Mod de preparare
Intre timp se curata ananasul si se taie cubulete.Arpagicul se curata si el si daca este mare se poate taia in doua.Apoi punem in 2 linguri de ulei de palmier, intr-o tigaie il incingem,peste care venim cu arpagicul,pe care il calim circa 3 minute.Se presara curry si se stinge cu vinul.Se acopera cratita si se mai lasa la foc domol 10 minute.Dupa se adauga cubuletele de ananas.Orezul fiert se adauga mancarii de arpagic si ananas, se amesteca si se condimenteaza dupa gust.Inainte de a servii mancarea la masa,se presara cu menta proaspata, tocata fin. Pofta buna !!!
constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010
O bunatate !