autor:

silviana maftei

» » Aperitive

orez exotic

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Ingrediente
0,200 g cirnaciori picanti, 0,200 g ciuperci pleutorius, 0,500 g mazare,morcov, fasole verde, porumb, dovlecel in proportia dorita de fiecare, sare piper, 1 ardei iute, 1 cana de orez cu bobul lung, 2 cani de supa, 4 fire de busuioc sau oregano, 3 linguri de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Cirnaciorii se pun la prajit, cind sint gata se scot pe o farfurie.
Legumele si ciupercile taiate marunt se pun la inabusit si ele pt 2 minute, se amesteca, se adauga si orezul se amesteca in continuare, se pun cirnaciori si restul de ingrediente (aromele), se adauga supa fierbinte se pune capac si se fierb.
7 min cu focul tare
3 minute cu focul mediu
2 min cu foc mic
Se ia vasul de pe foc fara sa-i ridici capacul.
Se lasa 30 min fara sa-i ridici capacul.
Daca ti-a placut reteta noastra "orez exotic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada cu carne si spanac

Rulada cu carne si spanac

Spanacul se fierbe si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca cu usturoiul. Carnea, ouale

5 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se curata si se spala ciupercile.Coditele se toaca marunt.La fel si rosiile,ceapa si pieptul de pui. Se

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Imi place cum arata orezul!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Apetisant!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Minunat!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2009

      E tare aspectos.

    • silviana maftei

      silviana maftei (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

      Am de precizat ciupercile se numesc "PLEUROTUS" Multumesc Doamnei !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

      Arata minunat...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

      Trebuie sa fie foarte gustos !!! Am salvat reteta !!!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

      Si mie imi place cum arata!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

      Arata foarte, foarte bine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 0,200 g cirnaciori picanti
  • 0,200 g ciuperci pleutorius
  • 0,500 g mazare,morcov
  • fasole verde
  • porumb
  • dovlecel in proportia dorita de fiecare
  • sare piper
  • 1 ardei iute
  • 1 cana de orez cu bobul lung
  • 2 cani de supa
  • 4 fire de busuioc sau oregano
  • 3 linguri de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
socata

socata

intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa rece,sucul

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Czompa (Chef de cuisine)

Imi place cum arata orezul!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crochete de bechamel