autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Orez fiert cu gem si nuca la microunde

Autor: Marta Zarzara (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marta Zarzara (Maestru bucatar)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
Orez fiert,gem,nuca pisata,zahar tos si scortisoara pudra.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Jumatate din cantitatea de orez/fiert in prealabil cu putina sare/se pune intr-un strat pe o farfurie de pe care se srveste. Deasupra se intinde un strat generos de gem/caise sau prune/si apoi se presara nuca pisata.
Se aseaza a doua jumatate de strat de orez fiert peste care se presara zahar tos si apoi scortisoara pudra
dupa gust.
Se pune la microunde timp de 5-7 minute la inensitate maxima.
Observatii: se poate pune o lingurita de unt in orezul fiert,inca putin cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez fiert cu gem si nuca la microunde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec rotund (Tulband cake )

Chec rotund (Tulband cake )

Intr-un castron mare (de preferat de plastic sau sticla),se pun ouale intregi cu zaharul,se bat cu

13 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Chocolade chips -fursecuri

Chocolade chips -fursecuri

Se pune untul cu zaharul in oala mixerului si se freaca bine pina devine spuma dupa care se adauga

20 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Am pregatit aceasta reteta cu dulceata de caise . E super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    E bun cand vrei sa faci repede ceva dulce .

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Orez fiert,gem,nuca pisata,zahar tos si scortisoara pudra.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Am pregatit aceasta reteta cu dulceata de caise . E super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Spumoasa de strugurei