Jumatate din cantitatea de orez/fiert in prealabil cu putina sare/se pune intr-un strat pe o farfurie de pe care se srveste. Deasupra se intinde un strat generos de gem/caise sau prune/si apoi se presara nuca pisata.
Se aseaza a doua jumatate de strat de orez fiert peste care se presara zahar tos si apoi scortisoara pudra
dupa gust.
Se pune la microunde timp de 5-7 minute la inensitate maxima.
Observatii: se poate pune o lingurita de unt in orezul fiert,inca putin cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii