Intr-un mixer se maruntesc ghimbirul, usturoiul si semintele de cardamom.
Orezul Basmati se opareste si apoi se spala bine.
Intr-o tigaie wok se incinge uleiul, se adauga ardeiul iute si condimentele si se prajesc la foc mediu 2 minute.
Se adauga sucul de lamaie si se mai lasa 1 minut.
Se adauga orezul si se lasa sa se patrunda de arome 3 minute.
Se transfera intr-o cratita antiaderenta, se adauga apa si sarea; cand incepe sa fiarba se acopera si se lasa la foc mic 20 de minute.
Se pune pe un platou , se presara cu cashew si se serveste cald cu pui Tandoori.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii