Taiati foarte fin usturoiul si patrunjelul si dati-l de o parte...
Spalati si scurgeti fructele de mare.
Intr-o tigaie turnati 2 linguri de ulei si usturoiul amestecat cu jumatate din patrunjelul tocat....adaugati si fructele de mare si sarati.Caliti usor si adaugati jumatate din patrunjelul tocat. Adaugati si sosul de rosii si fierbeti circa 10-15 minute.
Adaugati si ciupercile..intre timp pregatiti supa din 2 cuburi de concentrat. Cand molustele sunt fierte adaugati orezul si prajiti putin...incet incet incepeti sa adaugati supa ....fierbeti orezul circa 15 minute... 1 minut inainte sa stingeti focul adaugati si restul de patrunjel...pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii