autor:

alina

» » Mancaruri cu peste

Orez mare si munte

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 decembrie 2010

Ingrediente
Ingrediente: 400g orez, 1 cutie de fructe de mare(300 g), 150 g hribii, 2 catei de usturoi, patrunjel, ulei de masline, putin sos de rosii, 2 cubulete de concentrat, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Taiati foarte fin usturoiul si patrunjelul si dati-l de o parte...
Spalati si scurgeti fructele de mare.
Intr-o tigaie turnati 2 linguri de ulei si usturoiul amestecat cu jumatate din patrunjelul tocat....adaugati si fructele de mare si sarati.Caliti usor si adaugati jumatate din patrunjelul tocat. Adaugati si sosul de rosii si fierbeti circa 10-15 minute.
Adaugati si ciupercile..intre timp pregatiti supa din 2 cuburi de concentrat. Cand molustele sunt fierte adaugati orezul si prajiti putin...incet incet incepeti sa adaugati supa ....fierbeti orezul circa 15 minute... 1 minut inainte sa stingeti focul adaugati si restul de patrunjel...pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez mare si munte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius cu ciuperci si stafide

Pangasius cu ciuperci si stafide

Fileu de pangasius se taie in bucatele mai mici (4-5). Se sareaza si se pipereaza si dupa ce sta

4 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
Saramura de scrumbie

Saramura de scrumbie

Pestele se curata, se spala bine, se condimenteaza cu sare si piper si se baga in cuptor 30-40 min.

16 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 400g orez
  • 1 cutie de fructe de mare(300 g)
  • 150 g hribii
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • putin sos de rosii
  • 2 cubulete de concentrat
  • sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Pastrav rasol cu cartofi natur