Taiati foarte fin usturoiul si patrunjelul si dati-l de o parte...
Spalati si scurgeti fructele de mare.
Intr-o tigaie turnati 2 linguri de ulei si usturoiul amestecat cu jumatate din patrunjelul tocat....adaugati si fructele de mare si sarati.Caliti usor si adaugati jumatate din patrunjelul tocat. Adaugati si sosul de rosii si fierbeti circa 10-15 minute.
Adaugati si ciupercile..intre timp pregatiti supa din 2 cuburi de concentrat. Cand molustele sunt fierte adaugati orezul si prajiti putin...incet incet incepeti sa adaugati supa ....fierbeti orezul circa 15 minute... 1 minut inainte sa stingeti focul adaugati si restul de patrunjel...pofta buna
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii