se spala orezul si se fierbe 10min in 0,5l de apa fierbinte.Se curata pastaii si se fierb separat.Se taie bucati ardeii,rosiile,vanata,iar ceapa se taie fin.se pun legumele intr-o tigaie cu 3linguri ulei si se adauga o cana de apa.se lasa la fiert pt 5min.Se amesteca legumele cu orezul si se lasa pe foc 3min,amestecand usor.Se poate servi si rece,ca aperitiv.POFTA BUNA.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii