In vasul de la Crock Pot puneti orezul, apoi mix-ul de legume congelate oparite in prealabil timp de 10 secunde in apa clocotita cu sare.
Stropiti cu uleiul de masline si presarati sarea de mare si mix-ul de condimente arabesti.
Adaugati apa cat sa fie acoperite ingredientele si cam un degetel deasupra.
Setati aparatul slow cooker Crok-Pot la temperatura high si lasati-l sa functioneze timp de 2 ore.
Dupa o ora puteti sa va uitati si sa amestecati usor cu o lingura de lemn in vas si eventual sa mai adaugati putina apa.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii