autor:

Anonim

» » Aperitive

ostropel cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ceapa, morcovi, faina, pasta de tomate, usturoi, otet, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa. Separat, in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa se inabusa ceapa si morcovii, se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, se completeaza cu cca 1 l de apa fiarta si se continua fierberea 15 min.
Sosul format se paseaza peste carne, se adauga sare, piper, usutroi, otet si se fierbe totul 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ostropel cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv cu carne

Aperitiv cu carne

Se orneaza dupa preferinta.

1 vot    1 comentariu
10 min
Aperitive cu carne
Shaorma

Shaorma

Se face un aluat din ingredientele de mai sus. Dupa ce l-ati framantat NU il lasati sa creasca il

27 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pate de casa cu ciuperci