autor:

Anonim

» » Aperitive

ostropel cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ceapa, morcovi, faina, pasta de tomate, usturoi, otet, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa. Separat , in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa se inabusa ceapa si morcovii, se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate , se completeaza cu cca 1 l de apa fiarta si se continua fierberea 15 min.
Sosul format se paseaza peste carne , se adauga sare, piper, usturoi, otet si se fierbe totul 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ostropel cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

17 voturi

Ingrediente

  • piept de porc
  • ceapa
  • morcovi
  • faina
  • pasta de tomate
  • usturoi
  • otet
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri aperitiv