autor:

Anonim

» » Aperitive

ostropel cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ceapa, morcovi, faina, pasta de tomate, usturoi, otet, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa. Separat , in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa se inabusa ceapa si morcovii, se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate , se completeaza cu cca 1 l de apa fiarta si se continua fierberea 15 min.
Sosul format se paseaza peste carne , se adauga sare, piper, usturoi, otet si se fierbe totul 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ostropel cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute

Chiftelute

Cartoful se da pe razatoarea mica. Se dau prin masina toate ingredientele in afara de faina. Se formeaza

4 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive cu carne
Jumari si untura de porc

Jumari si untura de porc

Slanina se spala,se sterge,se zvanta foarte bine,se indeparteaza soriciul daca exista,se taie in

13 voturi    9 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

15 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Chec aperitiv