Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 10 august 2008
Ingrediente
piept de porc, ceapa, morcovi, faina, pasta de tomate, usturoi, otet, patrunjel verde, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Carnea se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa. Separat, in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa se inabusa ceapa si morcovii, se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, se completeaza cu cca 1 l de apa fiarta si se continua fierberea 15 min.
Sosul format se paseaza peste carne, se adauga sare, piper, usutroi, otet si se fierbe totul 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ostropel cu carne de porc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pieptul de pui se da prin masina de tocat, sau puteti folosi robotul de bucatarie. Ceapa se toaca
12 voturi
7 comentarii
1h 10 min
Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate