Tigaia se încinge bine, după care şunca afumată(tăiată în felii subţiri) se prăjeşte în ulei. Când s-a prăjit uşor pe ambele părţi, se adaugă ceapa şi se căleşte uşor. Se adugă un praf de cimbru, boia de ardei şi piper.Separat, într-un bol, ouăle se bat, se sărează şi se toarnă peste şunca şi ceapa călită. Când se îngroaşă compoziţia, se întoarce cu o spatulă pe cealaltă parte şi se mai lasă circa 1 minut. Se aşază pe o farfurie asezonând cu castraveţi muraţi, morcovi şi pătrunjelul tocat mărunt deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii