Tigaia se încinge bine, după care şunca afumată(tăiată în felii subţiri) se prăjeşte în ulei. Când s-a prăjit uşor pe ambele părţi, se adaugă ceapa şi se căleşte uşor. Se adugă un praf de cimbru, boia de ardei şi piper.Separat, într-un bol, ouăle se bat, se sărează şi se toarnă peste şunca şi ceapa călită. Când se îngroaşă compoziţia, se întoarce cu o spatulă pe cealaltă parte şi se mai lasă circa 1 minut. Se aşază pe o farfurie asezonând cu castraveţi muraţi, morcovi şi pătrunjelul tocat mărunt deasupra.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii