Se pregateste o tavita mica de dimensiune , gen celei pentru pizza.Se pune o felie de paine in tava , peste ea se sparge cu grija un ou. Avem grija ca oul sa fie spart pe centru feliei de paine.A 2-a felie de paine se decupeaza cu un pahar , facand-ui un capac oului.Se pune marginea feliei de paine decupate, cu grija peste ou,in asa fel incat sa-l incadram ca intr-o rama de tablou. Alaturi pe tava, nu peste ou se pune si cercul de miez de paine ce l-am decupat .Se pudreaza oul cu sare si piper si se da la cuptor , la 220 grade cam 5-7 minute, dupa cat de rumenit vrem sa fie oul.
Se scoate cu o paleta cu grija din tava , se pune pe o farfurie , ii asezam capacul si-l papam.
Pofta buna. Un amuzament pentru copii,cei mici, mai mofturosi.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii