autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ouă umplute cu pateu

Autor: MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 ianuarie 2009

Ingrediente
8 ouă, 100 g pateu (de porc sau de pasăre), 50 g de caşcaval, 1 linguriţă pastă de roşii, 1 linguriţă muştar, 1 lingură de margarină de consum.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Se fierb ouăle, după ce se răcesc se decojesc şi se taie în jumătăţi.
Gălbenuşurile fierte se scot şi se amestecă cu pateul, muştarul, pasta de roşii, margarina la care se adaugă un varf de cuţit de delicat şi jumatate din caşcavalul ras.
Cu pasta obţinută se umplu albuşurile fierte pe care se presară restul de caşcaval.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ouă umplute cu pateu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute cu pateu de pasare si maioneza de usturoi

Oua umplute cu pateu de pasare si maioneza de usturoi

Ouale fierte se taie in jumatati,scoate galbenusele cu grija amesteca cu pateul,sare,piper,patrunjel

8 voturi    8 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
COSULETE DIN OUA

COSULETE DIN OUA

Dupa ce s-au fiert ouale,se decojeaza,se taie in doua pe lung si se scoate galbenusul. Separat se

2 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2012

    Mutumesc pentru comentarii, dar umplutura pentru oua consider ca fiecare adauga ceva pe gustul sau , sau scoate altceva si mi se pare corect , nu toti avem acelesi gusturi. O zi buna!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

    Sunt tare bune cu umplutura de pateu, asa le fac si eu, cu diferenta ca nu adaug pasta de rosii.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 august 2012

    Eu fac oua umplute cu pateu, sunt delicioase.

    • Fara foto

      ariana , 09 ianuarie 2009

      Cred ca pasta de rosii nu are ce cauta in aceasta reteta. Pt a colora puteti pune un pic de boia iute care ii da un gust picant. Aceste comentarii sper sa nu va supere .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • 8 ouă
  • 100 g pateu (de porc sau de pasăre)
  • 50 g de caşcaval
  • 1 linguriţă pastă de roşii
  • 1 linguriţă muştar
  • 1 lingură de margarină de consum.

Raporteaza reteta

Retete
de MARIAN IRIZA-VOINEA
Lutica

Lutica

Rosiile si ardeii se coc pe tava la aragaz sau pe gratar dupa care se curata de coaja. Rosiile mai

7 voturi    6 comentarii
1h
Sosuri
Sufleu de cartofi cu carnăciori

Sufleu de cartofi cu carnăciori

Se spală cartofii şi se fierb aproximativ 25 minute. Se curăţă şi se lasă să se răcească.Ceapa

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

MARIAN IRIZA-VOINEA (Chef de cuisine)

Mutumesc pentru comentarii, dar umplutura pentru oua consider ca fiecare adauga ceva pe gustul sau , sau scoate altceva si mi se pare corect , nu toti avem acelesi gusturi. O zi buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulada Paradis