Se fierb ouăle, după ce se răcesc se decojesc şi se taie în jumătăţi.
Gălbenuşurile fierte se scot şi se amestecă cu pateul, muştarul, pasta de roşii, margarina la care se adaugă un varf de cuţit de delicat şi jumatate din caşcavalul ras.
Cu pasta obţinută se umplu albuşurile fierte pe care se presară restul de caşcaval.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii