Se caleste ceapa in unt si apoi se adauga 4 linguri de smantana. Se lasa pe foc mic pana scade sosul. Intre timp ungeti 4 forme de souffle cu putin unt si asezati-le intr-o tava. Impartiti egal ceapa in fiecare forma,apoi puneti cate un ou.
Peste fiecare ou puneti cate o lingura din smantana ramasa,sare piper si putin cascaval. Turnati in tava apa fierbinte (cam pana la jumatatea formelor) si dai la cuptor pentru 10 minute.
Eu le-am lasat putin mai mult pentru ca nu imi plac ouale foarte moi :D.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii