Am copt cartofii 1 h si 30 min, pana s-au inmuiat bine, apoi i-am lasat cateva min sa se racoreasca, apoi i-am taiat orizontal in partea de sus , formand un capacel. am scobit continutul cu o lingurinta, lasand peretii cartofilor grosi de 1 cm. am condimentat pe dinauntru, apoi am trecut la formarea umpluturii: din continutul cartofilor am facut un piure delicios, adaugand unt, sare si piper. Cu acest piure am umplut din nou cartofii, avad totusi grija sa las o gaura in mijloc pr oua. Am spart ouale in iteriorul cartofilor, apoi le-am pus capacelele la loc si i-am dat la cuptor pt. 10 min, pana s-au copt ouale. Dupa acest pas, am scos capacelel cartofilor si am decorat cu cascaval ras si unt. Din piureul ramas am format 2 bilute, pe care le-am asezat ca decor pe farfurie. Am servit cartofii fierbiti, pe pat de iaurt.
Enjoy!
Tip! Daca vreti sa faceti o surpriza placuta copiilor, nu ridicati capacelele cartofilor dupa ce i-ati scos din cuptor: lasati-le lor placerea de a descoperi ce e inauntru!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii