Spalati si stergeti cu un servet jumatatile de ardei, curatate de seminte si nervuri, si taiati-le fasii.
Puneti-le intr-o tigaie mica de teflon, turnati peste ele 1 lingurita de ulei, sarati, piperati, acoperiti tigaia cu un capac, lasati-le sa se caleasca incet, la foc mic si scurgeti-le, apoi, pe hartie absorbanta.
Incingeti cuptorul la 180gr..
Topiti untul, ungeti cu el 4 forme mici termorezistente si tineti-le 5 minute la congelator.
Repartizati fasiile de ardei in cele 4 forme si adaugati cate o lingurita de smantana (sau de frisca), 3-4 frunzulite de busuioc si cate un ou crud. Sarati, piperati, dati-le la cuptorul incins, lasati-le 5-6 minute sa se inchege albusul si serviti-le imediat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii