autor:

Fara foto

» » Aperitive

oua cu branza si patrunjel

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Ingrediente
oua, branza, patrunjel, sare, ulei

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza se da pe razatoare. Patrunjelul se toaca marunt. Se sparg oualele intr-o farfurie iar peste ele se pune branza, patrunjelul si putina sare dupa gust. Se amesteca si toarna in tigaia cu ulei incins. Se invarte pe o parte si pe alta si se scoate intr-o farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "oua cu branza si patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Unt cu tarhon

Unt cu tarhon

Este delicios pentru sandwich-uri,la diferite preparate din carne, peste ,preparate pe gratar carne,

4 voturi    8 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • oua
  • branza
  • patrunjel
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Cartofi copti umpluti cu branza