autor:

Fara foto

» » Aperitive

oua cu branza si patrunjel

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Ingrediente
oua, branza, patrunjel, sare, ulei

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza se da pe razatoare. Patrunjelul se toaca marunt. Se sparg oualele intr-o farfurie iar peste ele se pune branza, patrunjelul si putina sare dupa gust. Se amesteca si toarna in tigaia cu ulei incins. Se invarte pe o parte si pe alta si se scoate intr-o farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "oua cu branza si patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele cu mac si susan

Saratele cu mac si susan

Branza se rade pe razatoare,sau se mixeaza la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta.Se pune

7 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Mamaliga cu branza (Paturi)

Mamaliga cu branza (Paturi)

Se pune apa la fiert cu sare. Intre timp se taie feliute slanina si se prajeste. Apoi salamul se

7 voturi    6 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • oua
  • branza
  • patrunjel
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Talmes-balmes in aluat