autor:

Fara foto

» » Aperitive

oua cu branza si patrunjel

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Ingrediente
oua, branza, patrunjel, sare, ulei

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza se da pe razatoare. Patrunjelul se toaca marunt. Se sparg oualele intr-o farfurie iar peste ele se pune branza, patrunjelul si putina sare dupa gust. Se amesteca si toarna in tigaia cu ulei incins. Se invarte pe o parte si pe alta si se scoate intr-o farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "oua cu branza si patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clătite umplute cu pastă de somon

Clătite umplute cu pastă de somon

Aluatul de clătite se prepară bătând bine ouăle cu sare şi puţin ulei,se adaugă apoi pe

10 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Lalele umplute cu crema de branza

Lalele umplute cu crema de branza

Ouale le punem intr-o cratita cu apa si le fierbem 8 minute din momentul in care apa clocoteste. Cand

3 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • oua
  • branza
  • patrunjel
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta sarata cu Philadelphia