Oua cu cascaval si nuca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 felii de paine
  • 100 g cascaval ras
  • 50 g unt
  • 2 linguri smantana
  • 6 oua
  • 2 linguri de nuca pisata
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie 6-8 felii de paine (franzela) si se aseaza una langa alta intr-o tava care este unsa bine cu unt. Peste feliile de paine se presara in mod egal cascaval ras si nuca pisata. Apoi se sparg ouale unul langa celalalt peste feliile de paine si deasupra se presara iarasi cascaval ras, sare si piper praf dupa gust si se baga la cuptor la foc potrivit.

Cand sunt gata si ouale s-au inchegat se pune pe deasupra smantana si frunze de patrunjel verde tocat marunt.

Se serveste cald.

Se adauga si putin suflet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Ciorba de gaina cu taitei de casa

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Ciorba de gaina cu taitei de casa
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise