Spalati bine ciupercile, una cate una, pentru a le curata bine. Scurgeti-le de apa si puneti-le intr-o cratita la foc mic cu un praf de sare si putin unt. Lasati-le sa se coaca incetisor. Daca au prea multa apa mai indepartati din ea la nevoie. La sfarsitul prepararii adaugati smantana.
Amestecati, stingeti focul si puneti cratita deoparte. Adaugati cand s-au racit un pic de ulei intr-o tigaie. Tot inainte de a pune tigaia pe foc, spargeti un ou si bateti galbenusul. Plasati tigaia pe foc reglat la minim si lasati sa se prajeasca, amestecand in continuu, incetisor, fara a bate. Adaugati ciupercile gatite si serviti.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii