autor:

Fara foto

» » Aperitive

Oua cu dovlecei si tarhon

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 oua, , 3 dovlecei, , 1 ceapa, , 2 fire de tarhon, , 3 linguri ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Spalati dovleceii, stergeti-i cu un servet si taiati-i felii subtiri, fara sa-i curatati de coaja.
Incingeti uleiul intr-o tigaie de teflon si caliti ceapa curatata si tocata marunt, pana ce incepe sa se rumeneasca. Adaugati dovleceii si lasati-i sa se prajeasca la foc potrivit, pana ce s-a evaporat tot lichidul.
Spargeti cele 8 oua intr-un bol, adaugati sare si piper si bateti-le - ca pentru omleta - impreuna cu tarhonul taiat (cu foarfeca). Varsati-le peste dovleceii prajiti si lasati-le sa se inchege aproximativ 8 minute.
Intoarceti omleta pe partea cealalta (cu ajutorul unei farfurii), lasati-o sa se rumeneasca vreo 5 minute si serviti-o calduta sau rece, taiata patrate sau romburi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu dovlecei si tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua la cuptor

Oua la cuptor

Se pune sunca felii pe fundul unei tavi sau unui vas de sticla termorezistenta. Cate o felie pentru

41 voturi    12 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mish-mash - omletă

Mish-mash - omletă

1. Ceapa se curăţă şi se taie julien. Apoi se căleşte în ulei. 2. Roşiile şi ardeii se

36 voturi    7 comentarii
35 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Cascaval pane cu sunculita