Spalati dovleceii, stergeti-i cu un servet si taiati-i felii subtiri, fara sa-i curatati de coaja.
Incingeti uleiul intr-o tigaie de teflon si caliti ceapa curatata si tocata marunt, pana ce incepe sa se rumeneasca. Adaugati dovleceii si lasati-i sa se prajeasca la foc potrivit, pana ce s-a evaporat tot lichidul.
Spargeti cele 8 oua intr-un bol, adaugati sare si piper si bateti-le - ca pentru omleta - impreuna cu tarhonul taiat (cu foarfeca). Varsati-le peste dovleceii prajiti si lasati-le sa se inchege aproximativ 8 minute.
Intoarceti omleta pe partea cealalta (cu ajutorul unei farfurii), lasati-o sa se rumeneasca vreo 5 minute si serviti-o calduta sau rece, taiata patrate sau romburi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii