Se fierb tare ouale, se lasa sa se raceasca, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile si se freaca intr-un castron cu uleiul turnat picatura cu picatura. Se adauga pasta de peste, se amesteca, apoi se adauga mustarul. Se umplu ouale si se asaza pe o farfurie. Pe fiecare jumatate de ou se pune o jumatate de maslina taiata in forma de floricica. Farfuria se garniseste cu citeva foi de miez galben de salata.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii