Se fierb tare ouale, se lasa sa se raceasca, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile si se freaca intr-un castron cu uleiul turnat picatura cu picatura. Se adauga pasta de peste, se amesteca, apoi se adauga mustarul. Se umplu ouale si se asaza pe o farfurie. Pe fiecare jumatate de ou se pune o jumatate de maslina taiata in forma de floricica. Farfuria se garniseste cu citeva foi de miez galben de salata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii