1. Se fierb ouale, se baga sub un jet de apa rece si se decojesc. 2. Un ou se trece prin sita intr-un castron si se amesteca bine cu smantana si mustarul. Se sareaza, se pipereaza si apoi se incorporeaza sosul Worcester, zeama de lamaie (dupa gust), verdeata tocata, mierea si boiaua si se decoreaza cu cateva fire de patrunjel verde. 3. Celelalte oua se taie in doua si se garnisesc cu cate-o maslina, o bucatica de ardei rosu si un cubulet de cascaval, infipte pe scobitori. Ouale se servesc cu sos si cu bagheta sau paine pe vatra proaspata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii