Sparanghelul il spalam bine bine sub jetul de apa rece,eliminand toate resturile de nisip;
Dupa spalare il punem la oparit intr-o oala cu apa fiart si sare;
Il oparim timp de 3-4 minute depinde de marimea acestuia (al meu era mai subtire si am eliminat partea alba),Il scoatem cu un supar si-l introducem in apa rece pt a mentine culoarea verde a acestuia;
Intr-o tigaie teflonata unsa cu ulei de masline asezam sparanghelul pe toata suprafata acesteia fara sa-i suprapunem,calim la foc domol,cand s-au calit pe ambele parti turnam ouale ''ochiuri'' intregi,acoperim cu un capac si coacem cam 5 minute;
Ridicam capacul presaram parmezan,sare si piper si servim cu crutoane de paine!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii