autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Oua de Paste

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 aprilie 2010

Ingrediente
10 oua, vopsea pt oua, 1 lingura de ulei, 2 linguri de otet

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pregateste o oala cu apa rece in care o sa fierbem ouale.Adaugam cele 2 linguri de otet si ouale.Din momentul in care incepe apa sa fiarba lasam 10 minute ouale.(am vazut retete in care scrie ca se fierb 5 minute,eu le fierb 10\' daca vreau sa fie tari,dar ramane la aprecierea d-voastra) .Le scoatem si le adaugam in vasul in care avem pregatita vopseaua(eu am urmat instructiunile de la vopseaua mea).Se trece fiecare ou prin culorile dorite,se scot pe un servetel sa se scurga de vopseaua ramasa si se ung cu putin ulei pt a fi lucioase.Se servesc .Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de Paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua aspic de Paste

Oua aspic de Paste

Se sparg ouale in capatul inferior cu grija si se scoate continutul (gaura sa fie de marimea unei

12 voturi    0 comentarii
20 min
Retete de Pasti
Oua   festive de Paste

Oua festive de Paste

Ouale se spala, dupa care cu un cutit cu varf se face o mica crapatura si cu ajutorul unei forfecute

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2010

    Foarte frumoase!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2010

    Ce frumoase ti-au iesit ! Felicitari !

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

    Sunt reusite - Felicitari!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

      Foarte frumoase ;:)

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

      frumoasa prezentare,felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • vopsea pt oua
  • 1 lingura de ulei
  • 2 linguri de otet

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte frumoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cartofi frantuzesti