Se unge o tava cu unt. Se aseaza un strat de felioare de paine alba, peste fiecare felie se pune o felie de cascaval si se sparg deasupra oua (cate portii vrem).
Se sareaza , se pipereaza si se pun la cuptor pana se incheaga ouale.
Separat se face un piure de spanac preparat cu unt, lapte, faina si se aseaza in strat gros deasupra continului din cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii