autor:

Fara foto

» » Aperitive

Oua elvetiene cu spanac

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
Paine alba, Cascaval, Oua, Sare, piper, Spanac, Unt, Lapte, Faina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se unge o tava cu unt. Se aseaza un strat de felioare de paine alba, peste fiecare felie se pune o felie de cascaval si se sparg deasupra oua (cate portii vrem).
Se sareaza , se pipereaza si se pun la cuptor pana se incheaga ouale.
Separat se face un piure de spanac preparat cu unt, lapte, faina si se aseaza in strat gros deasupra continului din cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua elvetiene cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu cartofi si praz

Omleta cu cartofi si praz

Se fierbe cartoful apoi se zdrobeste usor in bucatele cu o furculita.Nu trebie pasat de tot ca pentru

4 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive cu oua
Omleta cu ciuperci

Omleta cu ciuperci

Pentru ca am mancat aceasta omleta cu o salata de rosii simpla, dar cu gust, am inceput cu aceasta,

9 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Omleta bogata