Oua festive de Paste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Oua   festive de Paste

Ingrediente

  • 6 oua
  • 70-100 g mazare
  • 70-100 g porumb
  • 100 g ardei rosu copt
  • 200 g piept de pui afumat
  • 100 g masline verzi
  • 100 g masline negre
  • 6 rengute de marar
  • 1 pachetel gelatina
  • 50 g ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale se spala, dupa care cu un cutit cu varf se face o mica crapatura si cu ajutorul unei forfecute se va cauta sa se taie in capacel din partea de sus a oului.

Se va taia de jur imprejur si se va goli oul de continut, va ramane doar coaja(ambalajul) care se va spala bine pe dinauntru dupa care se va lasa la scurs si uscat.

Separat pregatim umplutura, dupa cum urmeaza: taiem pieptul de pui cubulete mici, maslinele feliute, ardeiul copt cubulete, ceapa verde marunt. Porumbul si porumbul se fierb cateva minute si se lasa la racit.

Gelatina se pune la inmuiat 10 minute in apa rece, dupa care se va pune la foc dar nu va trebui sa fiarba.

Dupa care vom trece la umplere, se poate pune amestecat porumb si mazare se adauga pieptul de pui dupa care punem doua lingurite de gelatina, adaugam o crenguta de marar, cubuletele de ardei rosu, masline negre, ceapa verde, adaugam alte doua lingurite de gelatina, dupa care se adauga pieptul de pui si masline verzi, dupa care vom adauga, aproximativ doua linguri de gelatina(sau mai putin se poate observa cat este nevoie sa completam) saram, piperam si mai decoram cu ceapa verde.

Aceasta reteta nu este o reteta proprie mie, mi-a placut reteta si am pregatit-o si eu de Paste, felicitari autorului.

Pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise