Se fierb ouale jumatate tari si se curata. Se aseaza cu farfuria cu care vom servi la masa - feliile de limba fiarta - ,iar deasupra se pun ouale in ordine unele langa altele. Deasupra se toarna aspicul bine racorit, cata putin odata, ca sa se prinda de oua. Operatia acesta se face la loc racoros si farfuria nu se misca din loc pana nu este aspicul intarit. Inainte de a servi, se punde imprejurul oualor, aspic tocat si salata verde taiata ca taiteii.
Pofta buna si spor la gatit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii