Se fierb cartofii in coaja , se curata , se dau prin masina de tocat, se adauga 50 g unt, sare , piper.Intr-un vas uns cu unt se aseaza piureul de cartofi in care se fac gauri destul de adanci cu dosul lingurii,in care se sparge cate un ou.Deasupra se pun mici bucatele de unt si se introduce la cuptor.Cand ouale sau intarit se scoate din cuptor si se servesc calde

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii