Taiem un capacel fiecarei rosii si cu o lingurita scobim miezul. Punem rosiile intr-o tava cu hartie de copt, spargem in fiecare cate un ou, apoi presaram oul cu sare, piper si oregano si dam tava la cuptor pana se fac ouale. Cand sunt gata scoatem tava dn cuptor si radem branza sau cascaval peste rosii si presaram patrunjel verde tocat marunt.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii