Luam o tava de briose ( sau forme mici de ceramica daca aveti).
O ungem foarte bine cu unt, altfel riscati sa se prinda de tava.
Asezam cate doua felii de bacon, in forma de X.
Spargem ouale si le dam drumul peste bacon.
Le condimentam cu sare (nu foarte multa ca are si bacon-ul sare), piper, boia de ardei si patrunjel uscat, apoi le acoperim cu folie pentru a nu se intari bacon-ul.
Intr-o tava mai mare punem 1 1/2 cana apa.
Asezam tava cu oua in tava cu apa si o introducem in cuptorul incins.
O lasam pana oul prinde o pojghita alba deasupra si consideram noi ca sunt bine patrunse.
Cand sunt gata le scoatem sa se racoreasca putin apoi servim.
Merg servite cu o salata, cu rosii sau cu ce mai doriti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii