Incingeti cuptorul la 180°.
Luati rosiile, taiati-le capacelele, scobiti-le si puneti miezul deoparte. Sarati-le si piperati-le in interior, asezati-le - cu capacele cu tot - pe o tava unsa cu ulei si dati-le 10 minute la cuptor.
Intre timp, rumeniti ceapa curatata si taiata marunt circa 3-4 minute, in 2 linguri cu ulei, adaugati miezul de rosii taiat bucatele, usturoiul presat, maghiranul, sare si piper si lasati-le sa fiarba 5 minute.
Turnati jumatate din sosul astfel preparat in rosiile scobite. Spargeti ouale unul cate unul intr-o ceasca si lasati-le sa alunece, pe rand, in fiecare rosie. Sarati, piperati si puneti maslinele si sosul ramas de jur imprejurul rosiilor. Dati-le inca 10 minute la cuptor si serviti-le imediat cu salata verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii