Incingeti cuptorul la 180°.
Luati rosiile, taiati-le capacelele, scobiti-le si puneti miezul deoparte. Sarati-le si piperati-le in interior, asezati-le - cu capacele cu tot - pe o tava unsa cu ulei si dati-le 10 minute la cuptor.
Intre timp, rumeniti ceapa curatata si taiata marunt circa 3-4 minute, in 2 linguri cu ulei, adaugati miezul de rosii taiat bucatele, usturoiul presat, maghiranul, sare si piper si lasati-le sa fiarba 5 minute.
Turnati jumatate din sosul astfel preparat in rosiile scobite. Spargeti ouale unul cate unul intr-o ceasca si lasati-le sa alunece, pe rand, in fiecare rosie. Sarati, piperati si puneti maslinele si sosul ramas de jur imprejurul rosiilor. Dati-le inca 10 minute la cuptor si serviti-le imediat cu salata verde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii