Reteta postata pe: 24 aprilie 2009
Ingrediente
4-5 oua, 30 gr unt, o lingurita cu faina, un pahar cu vin alb, o ceapa, felii de paine prajita
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se fierb ouale rascoapte. Ceapa se taie feliutile foarte subtiri si se pune in tigaie cu unt sa se inmoaie bine, pe foc mic. Se aduga faina si se stinge cu vin, apoi se aduga sare, piper si se lasa sa fiarba in vin. Ouale se curata, se taie in sferturi si se introduc in sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul
26 voturi
2 comentarii
30 min
Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul
1 vot
1 comentariu
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate