autor:

Fara foto

» » Aperitive

Oua in sos de verdeata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 8 oua, , 200 g verdeturi amestecate (patrunjel, marar, codite de ceapa verde, tarhon), , 2 linguri maioneza picanta, , 2 pahare iaurt (300 g), , 1 pahar frisca nebatuta (smantana), , 1 lingura zeama de lamaie, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Fierbeti ouale circa 8 minute, tineti-le sub jetul de apa rece, cojiti-le si lasati-le sa se raceasca.
Spalati verdeata, lasati-o sa se zvante si tocati-o marunt. Amestecati maioneza cu iaurtul, frisca sau smantana si zeama de lamaie, incorporati verdeata tocata si gustati de sare si piper.
Taiati ouale in 4, asezati-le peste sosul de verdeata si serviti-le cu cartofi fierti, peste care presarati putin chimen.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in sos de verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Se face o omleta din cele 2 oua. Dupa ce este gata omleta o punem pe o farfurie si punem peste ea

10 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Omleta cu cascaval

Omleta cu cascaval

Se bat ouale, se adauga sarea, piperul si boiaua dupa gust si se pun intr-o tigaie cu putin ulei.

7 voturi    7 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 8 oua
  • 200 g verdeturi amestecate (patrunjel
  • marar
  • codite de ceapa verde
  • tarhon)
  • 2 linguri maioneza picanta
  • 2 pahare iaurt (300 g)
  • 1 pahar frisca nebatuta (smantana)
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua coapte cu praz cremos
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania