autor:

Fara foto

» » Aperitive

Oua in sos de verdeata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 8 oua, , 200 g verdeturi amestecate (patrunjel, marar, codite de ceapa verde, tarhon), , 2 linguri maioneza picanta, , 2 pahare iaurt (300 g), , 1 pahar frisca nebatuta (smantana), , 1 lingura zeama de lamaie, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Fierbeti ouale circa 8 minute, tineti-le sub jetul de apa rece, cojiti-le si lasati-le sa se raceasca.
Spalati verdeata, lasati-o sa se zvante si tocati-o marunt. Amestecati maioneza cu iaurtul, frisca sau smantana si zeama de lamaie, incorporati verdeata tocata si gustati de sare si piper.
Taiati ouale in 4, asezati-le peste sosul de verdeata si serviti-le cu cartofi fierti, peste care presarati putin chimen.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in sos de verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Shaorma cu oua - Reteta proprie

Shaorma cu oua - Reteta proprie

1. Se taie cartofii felii subtiri si se rumenesc bine. 2. Se prepara o omleta din 2 oua, se aseaza

13 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu oua
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Cu ajutorul unui ciocan pentru bucatarie se bate carnea,

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 8 oua
  • 200 g verdeturi amestecate (patrunjel
  • marar
  • codite de ceapa verde
  • tarhon)
  • 2 linguri maioneza picanta
  • 2 pahare iaurt (300 g)
  • 1 pahar frisca nebatuta (smantana)
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omleta la cuptor cu spanac