autor:

Anonim

» » Aperitive

oua in tarte zingara la cuptor

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
tarte pentru umplut, sos Madera ,ciuperci, sunca presata, cascaval, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in ulei cu 50 ml de apa , se adauga sosul Madera si se fierb impreuna 15 min.
Se adauga sare si piper. Sunca presata se inabusa cu uleiul ramas de la ciuperci, se adauga sosul cu ciuperci si se fierb impreuna 5 min.
Tartele se aranjeaza pe tava . In fiecare tarta se asaza cate un ou ; se adauga sos cu ciuperci si sunca , patrunjel verde , iar deasupra cascaval ras. Se gratineaza 10 min la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "oua in tarte zingara la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Sufleu de verdure

Sufleu de verdure

Se pregatecte besciamel: puneti la topit untul, intre timp amestecati bine cu un tel faina cu laptele

3 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Friganele la cuptor

Friganele la cuptor

Mult mai simplu de facut decat traditionalele friganele, aceasta reteta nu presupune prajire, iar

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • tarte pentru umplut
  • sos Madera ,ciuperci
  • sunca presata
  • cascaval
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
OCHIURI CU SALATA DE VINETE SI ARDEI KAPIA