autor:

Vekas

» » Aperitive

OUA ITALIENESTI

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
4 oua,, resturi de friptura sau sunca,, 3-4 linguri svaiter ras,, 50g. unt,, 2 linguri smintina,, patrunjel verde,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Resturile de carne se curata de grasime si de piele, se taie cubulete, se amesteca cu putin patrunjel verde tocat foarte marunt, putina sare, piper, smantina si se pun in cesti, rezistente la fiert in aburi), unse cu unt si presarate cu svaiter ras. Se umple o treime din ceasca cu amestecul de resturi de carne si se sparge cate un ou proaspat in fiecare ceasca. Se fierb in aburi pina se intareste oul.
2. Se rastoarna cestile cu ouale pe farfurii. Se servesc cu diferite pireuri de legume, sos de rosii, toate fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "OUA ITALIENESTI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua ochiuri in cuib de cartofi si cascaval

Oua ochiuri in cuib de cartofi si cascaval

Ca ingrediente la piure, in afara de cartofi am folosit: lapte, unt, busuioc. Amestecam piureul

4 voturi    3 comentarii
35 min
Aperitive cu oua
Scrob cu rosii

Scrob cu rosii

Se sparg ouale intr-un castron si se bat foarte bine. Se adauga secretul gustului. Se taie rosiile

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua,
  • resturi de friptura sau sunca,
  • 3-4 linguri svaiter ras,
  • 50g. unt,
  • 2 linguri smintina,
  • patrunjel verde,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omleta vesela