1. Resturile de carne se curata de grasime si de piele, se taie cubulete, se amesteca cu putin patrunjel verde tocat foarte marunt, putina sare, piper, smantina si se pun in cesti, rezistente la fiert in aburi), unse cu unt si presarate cu svaiter ras. Se umple o treime din ceasca cu amestecul de resturi de carne si se sparge cate un ou proaspat in fiecare ceasca. Se fierb in aburi pina se intareste oul.
2. Se rastoarna cestile cu ouale pe farfurii. Se servesc cu diferite pireuri de legume, sos de rosii, toate fierbinti.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii